Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Ciència, natura i medi

Pomà

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
A definir segons disponibilitat
60'
A concretar amb els centres educatius.
60 €/grup classe
Ho organitza:

Desvestint Aliments
- 08700 Igualada
nuriavrodriguez@gmail.com;hola@desvestintaliments.cat
Tel. 646309632
www.desvestintaliments.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Pomà és una activitat que convida als/les alumnes a reflexionar sobre les connexions que hi ha darrere del consum de determinats aliments, els intermediaris, les persones, que hi participen. Per fer-ho possible, l’activitat explora la necessitat d’un consum responsable a través de la definició dels ingredients ideals que amaga un bon plat. Creació amb la qual es convida els/les assistents a reflexionar sobre la justícia social i/o la sobirania alimentària.  

Objectius

·      Prendre consciència sobre les persones que treballen en la producció, distribució i comercialització d’un producte fent visibles les connexions invisibles

·      Reflexionar sobre el consum responsable i els valors que pot amagar l’acció de consumir

·      Fomentar el pensament crític

·      Cocrear i experimentar amb nous mètodes d’aprenentatge

Contingut

·      Com intervenen les persones als processos de producció, distribució i distribució d’aliments

·      Cadena de subministrament d’aliments

·      Justícia social al món agroalimentari

·      Decisió de compra

Observacions

La dinàmica està pensada per ser un espai d’experimentació i reflexió amb els/les alumnes. En aquest sentit l’aproximació abordada a l’apartat de contingut fa referència a temàtiques que es plantegen directa /indirectament durant la sessió.  

La dinàmica està pensada per ser un espai d’experimentació i reflexió amb els/les alumnes. En aquest sentit l’aproximació abordada a l’apartat de contingut fa referència a temàtiques que es plantegen directa /indirectament durant la sessió.  

 

Aquest taller és un dels 6 tallers http://www.desvestintaliments.cat/ca/accions/ que ofereix l'Associació (des)vestint aliments http://www.desvestintaliments.cat/ca/associacio/ orientats a reflexionar sobre la traçabilitat dels aliments a l'Espai Aire Igualada.  En cas d'estar interessats en contractar més d'un, només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres. 

A més, recentment hem editat el joc i l'audioguia de (des)vestint aliments http://www.desvestintaliments.cat/ca/joc/ recursos que podem ser d'interès per l'alumnat i que són un recurs per abordar temes com la traçabilitat del aliments, la justícia social o el malbaratament alimentari conjuntament. 

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web