Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Ciència, natura i medi

PatⒶta

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
A definir segons disponibilitat
60'
A concretar amb els centres educatius.
60 €/grup classe
Ho organitza:

Desvestint Aliments
- 08700 Igualada
nuriavrodriguez@gmail.com;hola@desvestintaliments.cat
Tel. 646309632
www.desvestintaliments.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Acció que explora el poder de transformació de les persones com a generadores de canvi social i com a impulsores d’uns determinats valors en torn el consum i el món agroalimentari. La promoció de valors com la justícia o la dignitat, vinculats a la necessitat dels pobles i de la ciutadania, ha estat i és espai de debat en torn al consum responsable. PATⒶTA convida a reflexionar sobre els valors invisibles que hi ha en allò que mengen, a recuperar la memòria i a pensar en el futur.

Objectius

·    Sensibilitzar en torn el consum responsable i els valors amagats en allò que mengem

·       (des)vestir els hàbits de consum

·       Exemplificar algunes de les principals lluites socials que s’han produït durant el s. XX i XXI

·       Experimentar per a construir entre tots espais de debat

·    Fomentar el pensament crític

Contingut

·      Lluites socials i agroalimentació

·      Causes i organització

Observacions

La dinàmica està pensada per ser un espai d’experimentació i reflexió amb els/les alumnes. En aquest sentit l’aproximació abordada a l’apartat de contingut fa referència a temàtiques que es plantegen directa /indirectament durant la sessió.    

 

 

Aquest taller és un dels 6 tallers http://www.desvestintaliments.cat/ca/accions/ que ofereix l'Associació (des)vestint aliments http://www.desvestintaliments.cat/ca/associacio/ orientats a reflexionar sobre la traçabilitat dels aliments a l'Espai Aire Igualada.  En cas d'estar interessats en contractar més d'un, només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres. 

A més, recentment hem editat el joc i l'audioguia de (des)vestint aliments http://www.desvestintaliments.cat/ca/joc/ recursos que podem ser d'interès per l'alumnat i que són un recurs per abordar temes com la traçabilitat del aliments, la justícia social o el malbaratament alimentari conjuntament. 

 

 

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web