Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Ciència, natura i medi

Espera

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
A definir segons disponibilitat
60'
A concretar amb els centres educatius.
60 €/grup classe
Ho organitza:

Desvestint Aliments
- 08700 Igualada
nuriavrodriguez@gmail.com;hola@desvestintaliments.cat
Tel. 646309632
www.desvestintaliments.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Lluny d’aquest desig per desafiar els ritmes naturals, ESPERA inicia un camí contracorrent de conscienciació i reflexió en torn al pas del temps i les conseqüències socioeconòmiques i saludables en la nostra dieta que el consum de temporada pot provocar-hi. En aquesta línia, l’activitat promou l’autoorganització d’allò que consumin com a eina de transformació dels nostres hàbits alimentaris.


Objectius

·    Sensibilitzar en torn el consum responsable i l’organització d’una dieta saludable

·        (des)vestir els hàbits de consum

·      Exemplificar alguns dels principals mètodes i tècniques de conservació d’aliments més empleats i reflexionar sobre els avantatges i inconvenients.

·        Experimentar per a construir entre tots espais de debat

·    Fomentar el pensament crític

Contingut

·      Productes fresc vs producte congelat

·      Tècniques per a la manipulació del temps vital dels aliments

·      Calendari de fruites i verdures de temporada

Observacions

La dinàmica està pensada per ser un espai d’experimentació i reflexió amb els/les alumnes. En aquest sentit l’aproximació abordada a l’apartat de contingut fa referència a temàtiques que es plantegen directa /indirectament durant la sessió.  

 

 

Aquest taller és un dels 6 tallers http://www.desvestintaliments.cat/ca/accions/ que ofereix l'Associació (des)vestint aliments http://www.desvestintaliments.cat/ca/associacio/ orientats a reflexionar sobre la traçabilitat dels aliments a l'Espai Aire Igualada.  En cas d'estar interessats en contractar més d'un, només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres. 

A més, recentment hem editat el joc i l'audioguia de (des)vestint aliments http://www.desvestintaliments.cat/ca/joc/ recursos que podem ser d'interès per l'alumnat i que són un recurs per abordar temes com la traçabilitat del aliments, la justícia social o el malbaratament alimentari conjuntament. 

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web