Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Ciència, natura i medi

Orientació + obstacles

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
De 9h a 19h
2-3 hores
OdenaVillage Camí rural Raval d'aguilera S/N
6 €
Ho organitza:

Òdena Village
RAVAL D'AGUILERA - 08711 ODENA
comercial@odenavillage.com
Tel. 638105611

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Les nostres activitats són totes a l'aire lliure i amb el benefici de que Odenavillage són tot camps i boscos.

 

ORIENTACIÓ: Primer els hi fem una petita explicació de que es l’orientació i fem un exercici al nostre laberint per aprendre a orientar-se en un mapa. 

Després els hi facilitem una foto aèria de la finca amb uns punts marcats (valisses) i per referències han d’orientar-se i trobar aquests punts. L’orientació la realitzem per equips per poder treballar en grup i saber gestionar el treball en equip. Cada grup porta una targeta de control de pas on haurà d’anar marcant les diferents valisses que van trobant. Cada equip té un temps màxim per trobar les valisses.

 

OBSTACLES: la segona part de la prova, consisteix en realitzar diferents proves/jocs a la natura, sempre en equip, per treballar la cooperació, ajuda als companys i fomentar un bon ambient de treball.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web