Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Ciència, natura i medi

Visita taller: el rec, barri adober

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Horari lectiu
2 h.
Museu de la Pell Carrer Joan Mercader, 1 08700 Igualada
3,80 € per alumne
Ho organitza:

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Carrer del Dr. Joan Mercader, 1 - 08700 Igualada
masc@aj-igualada.net
Tel. 938046752
www.museupelligualada.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

La Revolució Industrial va canviar les fàbriques, les viles i la societat en general. A Igualada, de la fabricació manual del cuir es va passar a treballar amb noves fonts d’energia, maquinària i productes químics, que van fer de la indústria adobera una potència a escala mundial. Avui, aquesta posició es vetlla des de l’Igualada Leather Cluster Barcelona, amb seu a una antiga adoberia: l’Adoberia Bella. Tot això passava i segueix passant al Rec, el barri industrial on la història es fon amb les iniciatives més actuals. Veniu a visitar l’espai L’ofici d’adober del Museu i l’Adoberia Bella, per conèixer el passat i el present que projecta cap al futur la indústria igualadina més singular.

Al taller coneixerem diferents aspectes mitjançant l’observació i el tacte de pells amb pèl, tractades al crom o al vegetal, tintades o acabades imitant pells exòtiques. Després farem un clauer tot tallant, encolant i cosint pell.

Recomanat: secundària segon cicle, batxillerat i mòduls professionals.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web