Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Ciència, natura i medi

Taller de meteorologianovetat

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
10h - 14h
3-4h.
Observatori de Pujalt Carretera de l'Astor, s/n 08282 Pujalt http://observatoridepujalt.cat/cat/Observatori/Com-arribar
6€
Ho organitza:

Observatori de Pujalt
Carretera de l'Astor, S/N - 08700 Igualada
albertborras@gmail.com
Tel.

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Taller de meteorologia

El taller consta de dues parts: l’observació meteorològica i els experiments meteorològics. Durada total entre 3 i 4 hores.

Abans de començar es fa una posada en comú inicial tots junts per enllaçar amb el treball previ fet a l’escola. S’aprofita per fer una ullada a les imatges del meteosat del dia i també al mapa isobàric per tal de veure quina és la situació meteorològica del dia. Una vegada fet això ja ens dividim en 2 grups per tal de portar a terme per separat cada part del taller. Mentre un grup fa l’observació meteorològica l’altra grup fa els experiments. Cada grup pot estar format per 15-30 alumnes de tal manera que a la vegada podem treballar amb grups de 30 a 60 alumnes. En cas de ser un grup més nombrós hi ha la possibilitat de fer el taller de meteorologia, 2 grups, més una activitat complementària el tercer grup.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web