Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Ciència, natura i medi

Energies renovablesnovetat

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí
3-4h
http://observatoridepujalt.cat/cat/Observatori/Com-arribar Observatori de Pujalt Carretera de l'Astor, s/n 08282 Pujalt
5,50€
Ho organitza:

Observatori de Pujalt
Carretera de l'Astor, S/N - 08700 Igualada
albertborras@gmail.com
Tel.

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Es porten a terme dues activitats complementàries que es poden fer simultàniament

 

Activitat 1: Les energies renovables

Es porten a terme algunes petites demostracions al voltant de les energies renovables, es treballa el concepte d'energia, eficiència energètica, energia renovable i sostenibilitat.

 

Activitat 2: Parc eòlic i dipòsit de residus

Aquesta segona acitivitat que es porta a terme simultàniament amb la primera amb la meitat del grup es pot portar a terme de 2 dues maneres diferents en funció del pressupost:

Activitat 2.1: Primer es fa un petit recordatori de la separació de residus ensenyant com es porta a terme a Pujalt. Acte seguit es surt amb l'autocar fins al dipòsit de residus de Pujalt a on el responsable del dipòsit ens fa una explicació des de dins mateix per veure com es treballa amb els residus. Es pot observar els camions fent el recorregut d'entrada. Es porta a terme aquesta visita per tal que visualitzin a on va a parar els residus que col·loquem al contenidor gris, resta. Després amb el mateix autocar ens acostem als peus d'un aerogenerador del poarc eòlic de Pujalt amb més de 60 molins de 125m d'alçada. Des d'allà s'explica el funcionament d'un aerogenerador i del parc. 

Activitat 2.2: Hi ha la possibilitat de fer aquesta part exterior amb bicicleta. Es poden llogar bicicletes i portem a terme aquesta part exterior sense entrar a dins del dipòsit de residus, ens acostem des d'un mirador a on portem a terme l'explicació. També ens acostem fins als peus  d'un aerogenerador per explicar el funcionament de l'aerogenerador i del parc. El lloguer d'aquestes bicicletes va a part dels 5,50€ i pot suposar un costa afegit aproximat d'uns 5€ per alumne. Tot i així es fa un pressupost ajustat a l'escola abans de venir a partir del nombre de nens. 

 

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web