Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Altres

Aplegajocs

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Horari escolar.
Treball a realitzar durant el curs escolar 2019-2020; s'ha de presentar el projecte abans del dia 25 de maig de 2020.
A les escoles mateix.
Gratuït
Ho organitza:

Associació Promotora de la Llengua Catalana(APLEC)
- 08700 Igualada
aplecaplec@gmail.com
Tel. 665945270
www.aplec-igualada.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Es tracta de crear un joc en català entre tots, amb l’objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana mitjançant un espai de treball a l’entorn del seu propi joc.

 

Cada grup-classe pot presentar un sol projecte. El joc més original, creatiu i amb presentació acurada, s’endurà com a premi una sortida a Caixa Fòrum, Barcelona, i participarà en un dels tallers que s’hi ofereixen.

 

S’organitzarà una jornada d’intercanvi per tal que les escoles participants a l’activitat puguin gaudir de tots els projectes presentats a l’Aplegajocs, i jugar-hi. Si ho desitgen, l’organització contactarà directament amb les escoles interessades en l’activitat per tal d’aclarir qualsevol dubte que tinguin. 

 

Ho organitza l’Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC), amb la col·laboració de la Ludoteca Sant Miquel i l’Associació Cultural El Pati d’Igualada.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web