Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Amb el cos no s'hi juga

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
A l'escola
Gratuït

(Activitat per a 5è i 6è de Primària)

Taller lúdic on els nens i nenes treballen dinàmiques per afavorir l'acceptació del seu cos i el respecte per la diversitat corporal.

Objectius:

  • Reforçar l’acceptació del seu cos i sentir-se'n satisfets.
  • Adoptar una actitud crítica amb les imatges i missatges que apareixen als mitjans. 
  • Oferir informació general contrastada sobre els trastorns de la conducta alimentària i de les seves conseqüències negatives per a la salut, procurant que aquesta informació no sigui inductora de conductes de risc. 
  • Reduir la influència dels factors de risc com poden ser la interiorització de l’ideal de bellesa, la preocupació excessiva pel pes, fer dieta restrictiva, la baixa autoestima o el perfeccionisme, i promocionar actituds protectores com l’adquisició d’una imatge corporal positiva, el treball en habilitats socials, l’adquisició de tècniques de resolució de problemes, la millora de l’assertivitat o l’adquisició d’habilitats per fer front a la pressió social.

A càrrec de l'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia (ACAB)