Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Aprendre a mirar l'art

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
Escola municipal d'art i disseny la Gaspar
Av. De Barcelona,105 1r - 08700 Igualada
escola@lagaspar.com
Tel. 938055262
www.lagaspar.com
96 € per sessió i grup

Aprende a mirar l'art

L'objetiu de l'activitat "Aprendre a mirar l'art" és presentar una o vàries peces artístiques i sense cap referent, donar l'espai i temps perquè cada alumne es pugui expressar per després posar-ho en comú de forma col·lectiva.

Es tracta d'una activitat oberta per poder entrar en la visió del que es fa en qualsevol entorn artístic. Amb aquesta activitat es pretén obrir diàlegs, aprendre a mirar, donar veu a qui mira, treure el tabú que hi ha al voltant de l'art. L'art no és només per a intel·lectuals, sinó que és per a tothom. Tots podem percebre'l, perquè és un llenguatge universal. Tenim por de no saber, no entendre'l, de fer el ridícul, i no volem entrar en aquest rol. Tots hi entenem, només cal deixar mirar i deixar que entri.