Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Concurs “Joves i Mobilitat”

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

Depèn de la dedicació
No es necessita un espai físic
Gratuït

El concurs “Joves i Mobilitat” és una proposta pedagògica i lúdica que va néixer el 2007. El seu objectiu és afavorir la reflexió dels adolescents i joves entorn la mobilitat entesa com un sistema social de convivència i responsabilitat, amb diversitat de modes i d’usos i basat en determinades actituds i valors, amb especial èmfasi en la seguretat viària.

El concurs s’adreça als alumnes de Secundària, Batxillerat, CFGM i IFE de centres escolars i als nois i noies de 12 a 18 anys membres de casals de joves i centres de lleure de Catalunya que sempre hauran d’estar tutoritzats des de centres escolars, centres de lleure o casals de joves. Es poden inscriure de la mà dels seus tutors de forma individual o formant part d’equips de fins a un màxim de quatre components.

Els participants poden presentar treballs en tres categories:
• Projecte de millora de seguretat viària
• Vídeo per Instagram
• Anunci gràfic

Per portar a terme els treballs es donen elements als professors i alumnes per treballar, individualment o en grup, diferents temes de seguretat viària i mobilitat.

www.jovesimobilitat.cat