Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Descobrim els ratpenats

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
A l'escola
Gratuït

Activitat adreçada a alumnes de Primària (CS), ESO i Batxillerat.

Com és un ratpenat, què menja, on viu, com caça ... i moltes coses més. També entendràs la seva importància dins dels nostres ecosistemes.

Amb aquesta xerrada, descobrirem els ratpenats, les seves principals característiques, les seves amenaces, la importància que tenen com a controladors de plagues i com els podem ajudar.

Coneixerem de primera mà el treball dels científics especialitzats en ratpenats del Museu de les Ciències Naturals de Granollers i veurem com els ratpenats ajuden a protegir els conreus d'arròs al Delta de l'Ebre.

Recurs educatiu creat conjuntament entre el Museu de les Ciències Naturals de Granollers i el cos d'Agents Rurals, amb el qual descobriràs moltes de les curiositats d'aquests grans aliats que tenim.

Recurs educatiu creat conjuntament entre el Museu de les Ciències Naturals de Granollers i el cos d'Agents Rurals.

A càrrec de EDUCAR - Programa de sensibilització i educació ambiental del Cos d'Agents Rurals