Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

El millor insecticida natural, orenetes, falciots i ballesters

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
A l'escola
Gratuït

Activitat adreçada a alumnes de Cicle Superior de Primària.

Explicació de les següents espècies: oreneta vulgar, oreneta cuablanca, falciot i ballester.

Contingut: Breu introducció del Cos d'Agents Rurals. Explicació de les següents espècies: Oreneta vulgar, oreneta cuablanca, falciot i ballester.

Principals amenaces. Què podem fer nosaltres per ajudar aquestes espècies. Què és el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa, qui són i què fan. Per què orenetes, falciots i ballesters són el millor insecticida natural.

Metodologia: Projecció d'un vídeo sobre orenetes, falciots i ballesters. Xerrada participativa acompanyada d'una presentació Power Point. Projecció d'un vídeo sobre el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa.

Recursos necessaris: Un ordinador i altaveus. Un canó de projecció. Una sala adient pel nombre d'alumnes. Presència del/de la professor/a responsable durant la xerrada. Fotocòpies de fitxes.

A càrrec d'EDUCAR - Programa de sensibilització i educació ambiental del Cos d'Agents Rurals.