Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Energies renovables

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora
A l'escola
46,50 € / GRUP - CLASSE

Aquesta activitat va adreçada a l'etapa de Cicle Secundària. (1r i 2on ESO)

Objectius:

•  Entendre el concepte d’energia. L’energia com a moviment.                          

•  L’energia com a recurs i com a bé de consum.                                                                

•  Energia i ciència. Formes de consum responsable. 

Valoració d’actuacions que contribueixen a la protecció del medi i de l’impacte del desenvolupament tecnològic en les condicions de vida i el treball. Identificació de les fonts d’energia més utilitzades en la societat i diferenciació entre renovables i no renovables. Planificació d’experiències per comprovar les propietats dels materials i el seu comportament enfront de la llum, la calor i l’electricitat. Observació de canvis químics en relació a fenòmens quotidians: combustions, oxidacions i fermentació.

De manera totalment pràctica i dinàmica entendrem que existeixen diversos tipus d’energia i veurem les equivalències entre aquestes. A més, prendrem consciència del consum acumulat d’energia que fem diàriament, del consum energètic responsable i de com l’evolució científica i tecnològica ens ajuda a millorar l’eficiència en l’ús de l’energia.

A càrrec de FUN BRAIN.