Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Gestors de mobilitat

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora
A l'escola
52,61 € / GRUP

Activitat adreçada a alumnes del cicle superior de Primària, ESO i Batxillerat.

Objectius: Conèixer el significat del mot mobilitat i el concepte de mobilitat sostenible per tal de compendre els canvis que estan patint i patiran les ciutats els pròxims anys. Així com aprendre les implicacions ambientals que comporta l'elecció d'un o altre sistema de transport.

Conceptes: Mobilitat, mobilitat sostenible, mitjans de mobilitat, vehicle privat, vehicle compartit, transport públic, zona de baixes emissions, zona de vianants, energies renovables.

Contingut: Mitjançant una presentació l'educador/a fa una comparativa entre diversos mitjans de mobilitat (bicicleta, cotxe, autocar...) i posarà l'exemple de dos personatges famosos per valorar els seus hàbits de mobilitat i així entrar en el concepte de mobilitat sostenible.

Pràctica: Els participants hauran d'aplicar canvis en el model de mobilitat dins d'una trama urbana fictícia per tal d'encaminar-ho cap a un model més sostenible.

A càrrec d'Ambiens.