Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Les professions de futur

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
Comarca Anoia
Gratuït

El programa LES PROFESSIONS DE FUTUR és un projecte ofert per la Unió Empresarial de l'Anoia i dirigit als alumnes de 4t ESO, batxillerat o cicles formatius.

El programa consisteix en oferir xerrades a les escoles a càrrec d' empresàries o directius (voluntaris i voluntàries)  amb l' objectiu d'acostar el món de l'empresa i la realitat empresarial a l'escola, explicar el funcionament de l'empresa, els perfils professionals que es necessiten, les competències requerides i posar els alumnes en context dels sectors econòmics emergents a la Comarca.

Des de la Unió Empresarial també ens adaptem a les necessitats de l'escola en funció del temari que estiguin treballant en aquell moment. És a dir, si estan treballant la part de màrqueting podem contactar amb un expert en màrqueting, per exemple.

Des del projecte les professions de futur també oferim visites guiades a les empreses de la Comarca de qualsevol sector econòmic. Només cal posar-se en contacte amb la UEA i gestionem la visita.