Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Malbaratament alimentari

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora
A l'escola
52,61 € / GRUP

Activitat adreçada a alumnes del cicle mitjà i superior de primària.

Objectius: Conscienciar a l'alumnat de l'impacte que suposa el malbaratament alimentari i com aquest es genera en cada etapa de la comercialització dels productes, moltes vegades per raons estètiques.

Conceptes: Malbaratament alimentari, etapes de comercialització, impacte ambiental, prevenció, reaprofitament, compostatge.

Contingut: L'educador/a un cop realitzada la pràctica, on els alumnes hauran de detectar la problemàtica, explicarà què és el malbaratament alimentari donant algunes dades al respecte. Finalment es proposaran diferents estratègies per prevenir-ho durant la compra i a casa.

Pràctica: Els alumnes simularan tres etapes de la cadena de distribució d'aliments on inconscientment realitzaran un malbaratament alimentari en major o menor grau.

A càrrec d'AMBIENS.