Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Projecte rius

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora
Al tram de riu escollit prèviament
Gratuït

Iniciativa de l'Associació Hàbitats per estimular la participació activa de la societat en la conservació i millora dels rius.

Fomenta l’apropament de les persones al medi i permet conèixer les característiques dels ecosistemes fluvials, la biodiversitat, els valors ecològics i socioculturals, així com identificar els problemes que els afecten i reflexionar sobre com pal·liar-los.

Els grups participants es comprometen a realitzar dues inspeccions anuals (primavera i tardor) a un tram de riu de 500 metres que ells mateixos han escollit.

Els grups disposen del Manual d'inspecció de rius. Cada grup utilitza una carpeta d’inspecció que conté tot el material necessari per a prendre mesures al riu (làmines identificatives de flora i fauna, termòmetre, lupa, reactius químics...). Durant la inspecció es prenen mesures de factors hidromorfològics, fisicoquímics i biològics. No calen coneixements previs, rebreu tota la formació de mans de l'entitat.

A càrrec d'Associació HABITATS.