Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Taller creatiu ''bosc de llum'' un nadal per retrobar-se

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
Escola municipal d'art i disseny La Gaspar
Av. De Barcelona,105 1r
08700 Igualada
escola@lagaspar.com
Tel. 938055262
www.lagaspar.com
96 € per sessió i grup

"Bosc de llum" un Nadal per retrobar-se, és un projecte artístic per celebrar les festes de Nadal, d'una manera diferent.

Un taller artístic participatiu, pràctic i teòric. Proposem a les escoles de fer la construcció d'un espai arquitectònic singular, obert a la ciutat, utilitzant com a matèria primera el rebuig de la poda dels arbres de la ciutat, i la llum.

Volem que ens ajudeu en el repte de crear espais poètics on retrobar-se i fer un diàleg simbòlic entre la natura i la cultura, per tal de revisar la nostra relació amb la natura.

Suggerint les metàfores arquitectòniques (de la cultura) com la porta, el pou, el pont, la finestra, l'escala, el claustre, la cúpula o el laberint, i (de la natura) com el niu, el cau, el camí, el riu, el cim, la vall, l'eixam-rusc, la teranyina... Perquè cada escola elabori la seva solució lúdica en la forma i el contingut, proposant xerrades, concerts, exposicions, recitals de poesia…

Una excusa creativa per reflexionar i explorar la nostra relació amb la natura amb una visió antropològica i artística que ens permeti parlar del land art, de les cambres de les meravelles del renaixement, de la societat de consum i dels nous moviments ecologistes.

En resum, volem aprofitar el Nadal per repensar creativament de quina manera volem relacionar-nos amb la natura.