Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Taller de compostatge

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
A l'escola
44,10 €

Activitat adreçada a alumnes de Primària (De 1è a 6è).

Activitat didàctica per fomentar el reciclatge de la matèria orgànica i introduir l'origen del compost i què és el mètode del compostatge. Adreçat també a centres on volen implantar el compostatge a l'escola.

Nivell inicial "El compostatge va a l'escola": 
Mitjançant un conte s'aprenen els diferents conceptes i paraules relacionades amb el compostatge, així com la diferenciació d'allò que pot anar al compostador i allò que no. Es construeix un minicompostador.

Nivell mitjà "El joc del compostatge": Té una part teòrica que es fa a l'aula i, una part final d'observació que cal fer-la al mateix compostador instal•lat a l'escola en cas que n'hi hagi. Si no n'hi ha, la part pràctica es pot fer a l'aula amb observació del procés de compostatge mitjançant mostres.

Nivell superior "Serem compostaires": Amb la mateixa estructura que al nivell mitjà, augmenta el grau de complexitat tècnica.

És un taller en el que s'adapta la part pràctica en funció de si el centre disposa de compostador o no, o si el vol instal·lar.

A càrrec d'AMBIENS.