Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Visita a l'hospital de simulació 4d health

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Altres

Dilluns de 9h a 13h i de 15h a 17h

1 hora 30 minuts
4D Health
Passeig Verdaguer, 130
08700 Igualada (Barcelona)
Gratuït

Vols conèixer les instal·lacions de l'hospital de simulació 4D Health? Què s’hi fa? A qui va dirigit? Què és la simulació?  

 

El 4D Health és un hospital de simulació que es dedica a l'entrenament i formació per a professionals vinculats amb el sector de la salut, que ofereix una ampli ventall de serveis personalitzats adaptats a cada client, i s’hi desenvolupen projectes d’innovació relacionats amb el procés de desenvolupament de productes tecnològics, protocols i processos assistencials.

Té com a objectiu augmentar la seguretat dels pacients a través de la formació i entrenament de totes les persones i institucions vinculades amb el sector de la salut (professionals, cuidadors i pacients).

El 4D Health recrea tot l’entorn d’un hospital amb la màxima fidelitat, i treballa amb professionals assistencials, simuladors molt desenvolupats tecnològicament i una àmplia gama d’actors que representen els pacients.