Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Aus migratòries, taller d'educació en valors i diversitat

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora
A l'escola
Gratuït

Àrees del currículum:

Una bona part dels continguts del taller estan inclosos en el currículum escolar obligatori. Les competències bàsiques desenvolupades són:

  • Competència social i ciutadana. Entenem la varietat d’orígens de les persones que conviuen amb nosaltres. Eduquem en valors respectant procedències i identitats de les persones. Treballem la comprensió de la composició de la societat i valorem la diversitat d’aportacions que fan les persones.
  • Competència artística i cultural. Al taller es desenvolupa una activitat plàstica en línia amb altres cultures que treballen amb elements de la natura.

Objectius:

  • Compartir el fenomen de les migracions i posar-les en valor.
  • Imaginar o recordar, allò que el fet de migrar desencadena en la vida de les persones que han de viure aquesta situació.
  • Posar en valor la diversitat

Descripció de l’activitat:

Aus Migratòries ens parla de migracions humanes. Migracions que els mateixos nens i nenes viuen i que, més que explicar-les, el que fem és posar-les en positiu.

És un taller participatiu, emotiu i creatiu.

Parlem d'aus i també de nens i nenes. Toquem objectes, i veiem un vídeo amb coses que posem a la maleta que no es poden tocar. Pintem unes pedres tot fent un joc simbòlic a l'entorn de la diversitat i la convivència.

I és que persones també fem com les aus migratòries.

Nombre d’alumnes: Màxim un taller per cada grup/classe de 25 alumnes

Requisits: Cal ordinador i projector.

Material: L'escola hauria d'aportar, si és possible, petits còdols de 4 a 6 cms (si hi ha cap dificultat en aconseguir-los els duem nosaltres). L'organització aporta la resta de materials.

 

Activitat subvencionada pel Departament de Cooperació de l'Ajuntament d'igualada