Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

El ferrocarril, el mitjà de transport del segle XXInou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
C. Alemanya 43 nau 5 dreta
08700 Igualada
5 €/pax

L'activitat es duu a terme al Museu del Tren Miniatura RAILHOME BCN a Igualada, i consisteix en en una visita guiada d'entre 1 hora i hora i mitja de durada que consta de dues parts: 

1.- Visita a la part de Museu, on s'explica l'evolució d'aquest mitjà de transport al llarg de l'història i on es comenten les peces del ferrocarril real allí exposades.

2.- Visita a la maqueta de 200 m2 on es posen en circulació en mode dia i nit fins a 12 trens funcionant en sistema digital, i visita a l'exposició dels 3500 trens en miniatura de la col.lecció privada del propietari del Museu Antoni Rabell.

L'objectiu final és conscienciar al visitant de la importància del ferrocarril com a mitjà de transport del s. XXI, donat que és el més eficient i sostenible que hi ha.