Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Medi Natural - Els ocells de les zones verdes d'Igualada

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Només matí

1 hora
A l'escola
12 €/grup classe

S'expliquen les diferents espècies d'ocells dels parcs d'igualada i es fa un petit joc  interactiu. Donar a conèixer les espècies d’aus presents en les zones verdes d’Igualada.

Recurs educatiu per a conèixer les diferents espècies d’ocells que podem trobar a Igualada. 
La sessió teòrica s’acompanya d’un CD multimèdia on es poden consultar les diferents zones verdes d’Igualada on a més d’una breu descripció de la zona, hi ha un llistat de les espècies d’ocells que s’hi ha observat. Clicant sobre cadascuna de les espècies, s’accedeix a una fitxa amb la descripció de l’ocell, els seus hàbits reproductius i d’alimentació, els hàbitats on el podem trobar i també se’n pot escoltar el cant. 
El CD també inclou un joc interactiu basat en la identificació visual i auditiva de les diferents espècies d’aus conjuntament amb consells per a l’observació dels ocells i el manteniment dels espais verds de la ciutat.
Es necessita ordinador i projector.

 

A càrrec de GEDEN.