Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Energies renovables

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Només matí

5 hores
http://observatoridepujalt.cat
Observatori de Pujalt
Carretera de l'Astor, s/n
08282 Pujalt
3€

Realització de dues activitats complementàries que es poden fer simultàniament

 

Activitat 1: Les energies renovables

Es porten a terme algunes petites demostracions al voltant de les energies renovables, es treballa el concepte d'energia, eficiència energètica, energia renovable i sostenibilitat.

Aquesta part és possible fer-la a l'escola també. 

 

Activitat 2: Parc eòlic i dipòsit de residus

Aquesta segona activitat, que es realitza simultàniament amb la meitat del grup, es pot portar a terme de dues maneres diferents en funció del pressupost:

Activitat 2.1: Primer es fa un petit recordatori de la separació de residus ensenyant com es porta a terme a Pujalt. Acte seguit se surt amb l'autocar fins al dipòsit de residus de Pujalt on el responsable del dipòsit ens fa una explicació des de dins mateix per veure com es treballa amb els residus. Es podran observar els camions fent el recorregut d'entrada. S'ofereix aquesta visita per tal que visualitzin on van a parar els residus que col·loquem al contenidor gris, resta. Després amb el mateix autocar ens acostem als peus d'un aerogenerador del parc eòlic de Pujalt amb més de 60 molins de 125m d'alçada. Des d'allà s'explica el funcionament d'un aerogenerador i del parc. 

Activitat 2.2: Hi ha la possibilitat de fer aquesta part exterior amb bicicleta. Es poden llogar bicicletes i portem a terme aquesta part exterior sense entrar a dins del dipòsit de residus, ens acostem des d'un mirador on realitzem l'explicació. També ens acostem fins als peus d'un aerogenerador per explicar el funcionament de l'aerogenerador i del parc. El lloguer d'aquestes bicicletes té un cost afegit de 4-6€ Es fa pressupost a mida. Tot i així es fa un pressupost ajustat a l'escola abans de venir a partir del nombre de nens. 

 

Més informació a:

https://observatoridepujalt.cat/activitats-per-a-escoles/