Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Et trastorna l'alimentació?nou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

Descripció: Una dieta sana i equilibrada ens ajuda a viure i a gaudir d'una bona qualitat de vida. Però sovint, el menjar es converteix en tot el contrari, en una font de desequilibri, bé perquè la dieta no contempla els nutrients necessaris, bé perquè l'acte de menjar és en sí mateix un patiment. Alimentar-se i nodrir-se posa en joc diferents significats, diferents objectius per a cada persona, en els quals hi intervenen tots els nostres sentits però, també, les nostres emocions i decisions. L'anorèxia i la bulímia es presenten en edats cada vegada més precoces. A Catalunya, l'anorèxia nerviosa i la bulímia afecten el 3% de la població de noies i nois d'entre 12 i 24 anys, sense oblidar l'obesitat infantil i els trastorns per afartament que cada vegada són més freqüents.

Objectius:

  • Promoure hàbits saludables envers l'alimentació
  • Identificar conductes i hàbits alimentaris perjudicials per a la salut
  • Fomentar l'autoestima corporal
  • Promoure una autoimatge positiva