Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Gestió emocional de la pèrdua i el dol

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

Descripció: El treball de les pèrdues va des de la mort al trencament d'una relació. Aquest taller treballa la gestió de totes les emocions que se'ns desperten des d'una perspectiva psicològica i social. Entenem que la mort és part de la vida, quelcom que existeix i no es pot evitar. D'aquesta manera creiem essencial desmuntar el tabú, parlar-ne i donar eines d'anticipació i gestió.

Com entenem la mort? Què fer? Què dir? S'entén de la mateixa manera en totes les cultures? Com afecta a la gestió? Per què no en parlem? Quines són les conseqüències psicològiques per infants, joves i adults? Totes aquestes qüestions i necessitats es responen i reflexionen en una formació que posa la vida i la mort al centre.

Objectius:

  • Comprendre els processos personals que fem davant les pèrdues
  • Reflexionar sobre la vida, la mort i els processos de dol per desmuntar-ne els tabús
  • Donar eines per la vivència i gestió del dol d'una forma sana i respectuosa amb cadascú