Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Joc gegant del trivihal. Joc de l'afectivitat, la sexualitat i la prevenció del vih/sidanou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

Descripció: Em falta un "formatget" vermell, i m'emporto el "xipicondó". He après un munt de coses: per quins fluïds es pot transmetre el VIH; com es posa un condó vaginal; que les carícies molen; que hi ha una prova per detectar la presència del VIH al cos; sé a on anar a informar-me; que compartir la meva sexualitat és compartir sentiments i emocions; que el respecte és clau en una vida saludable; que no sóc la única persona que té dubtes,... Hem guanyat la partida!!!!

Objectius:

  • Donar elements per gaudir d'una sexualitat responsable i saludable.
  • Prevenir les infeccions de transmissió sexual i el VIH/Sida
  • Potenciar que els i les joves adquireixin habilitats socials per aprendre a viure saludablement, identificant, expressant i respectant els seus desitjos i els de les altres persones.
  • Potenciar actituds de respecte envers la persona afectada.