Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Residus - La neteja depèn de tots

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Només matí

2 hores
A l'escola
21 €

Es fa una petita explicació sobre el reciclatge, amb una posterior part pràctica i la  realització d'un objecte amb material reciclat.

Objectius: Conèixer la importància del reciclatge dels diferents productes que s’utilitzen en la vida quotidiana.

El taller consisteix en una xerrada i una part pràctica. La xerrada s’ajuda d’un power-point, que té com a exemple una bossa d’escombraries, d’on es van retirant els diferents productes que es poden reciclar, s’explica el contenidor  i/o instal·lacions on poden anar i el seu procés de reciclatge. Es van traient de la bossa tots els productes possibles fins a quedar-nos pràcticament amb la bossa buida. D’aquesta manera s’explica la importància del reciclatge, tant per l’aprofitament de recursos com per reduir el volum de residus que van a parar a un abocador. En la part pràctica, els alumnes han de distribuir en els diferents contenidors que nosaltres portem, els residus d’una bossa d’escombraries preparada i posteriorment han de fer un treball en petit grup. 

Es necessita ordinador i projector.

 

A càrrec de GEDEN.