Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

La visita ignasiana, la Igualada del segle XVInou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
Inici de la ruta: Cal Maco, alberg i oficina de turisme d'Igualada.
Plaça de la Creu, 18
Gratuït

El 1522 arribava, a Igualada, un pelegrí. Era, en aquell moment, un de tants viatgers que passaven per la vila resseguint el Camí Ral, tant en un sentit com en un altre dirigint les seves passes cap a Terra Santa… però com ja és sabut, alguna cosa el deturà al camí.

La Igualada que trepitjà Ignasi era un xic diferent de la que podem veure avui, tot just es començava a desvetllar del seu passat medieval i s’obria al món, la societat canviava: paraires, negociants i notaris prenien el poder urbà i s’organitzava una nova oligarquia que faria que Igualada comencés a transformar-se en la ciutat comercial i industrial que és ara, però tot això no es fa en un dia.

Amb aquest recorregut descobrirem la Igualada Moderna, els espais que va recórrer Sant Ignasi i, també, la petja del seu pas per la ciutat.