Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Mira com canvio. Taller d'hàbits saludables vinculats a la sexualitat i afectivitatnou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

Descripció: Desig, plaer, què és això de la sexualitat per a mi? Què li està passant al meu cos? Quants canvis... Tinc tantes preguntes! No em parlen clar. Tinc por de ser diferent, de dir el que em passa, de no agradar, de no estar dins del grup... Vull que em respectin. Sabré decidir? Quants dubtes!! A qui li pregunto? Em fa vergonya. 

Objectius:

  • Afavorir el coneixement, l’acceptació i el respecte del propi cos i el de les altres persones.
  • Potenciar que els i les joves adquireixin habilitats socials per aprendre a viure saludablement, identificant, expressant i respectant els seus desitjos i els de les altres persones.
  • Promoure el coneixement creatiu i crític del jovent.