Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Moviment feminista: recorregut històric i cures col·lectives

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora
A l'escola
Gratuït

El moviment feminista ha servit històricament per visibilitzar una violència estructural i opressiva que les dones patíem en soledat i en el silenci imposat. Des de les reivindicacions femenines s’han promogut i aconseguit canvis a tots els nivells de la societat que milloren les condicions de vida de les dones.

El taller iniciarà amb una xerrada sobre el recorregut històric de les reivindicacions femenines (primera, segona, tercera i quarta onada) i els conceptes de sororitat i cures col·lectives. Es combinarà una descripció més teòrica amb exemples. 

A la segona part del taller veurem, a través de material audiovisual, alguns dels actes de resistència femenina més rellevants de la història, sobre els quals elaborarem un debat sobre autoorganització col·lectiva, reivindicació de drets, empoderament i la seva relació amb la salut mental de les persones.