Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

No et mengis el tarro! Com potenciar l'autoimatge amb una bona autoestima?nou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

Descripció: Aquesta activitat tracta del pes que l'autoimatge pot tenir en l'autoestima d'una persona adolescent, així com les distorsions de la pròpia imatge, els complexes físics, els estereotips socials i els cànons de bellesa de la societat actual des d'una perspectiva crítica, reflexiva i dinàmica. El que es pretén en aquesta activitat és tenir major consciència de la relació amb el propi cos.

Objectius:

  • Potenciar i treballar els principals factors de protecció que fan a les persones més resistents de cara a patir trastorns del comportament alimentari (TCA): autoestima, relacions socials i imatge personal.
  • Reforçar l'anàlisi crític sobre els estereotips socials i dels missatges provinents dels mitjans de comunicació sobre l'aspecte físic.