Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Prevenció del consum de cànnabis - Ho petes?nou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Només matí

2 hores
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

 

DESCRIPCIÓ:

"Els porros són millor que el tabac, fumar porros no m'afecta, fins i tot és terapèutic, puc tenir fins a 3 plantes i no passa res..."

"Si comences pels porros acabes molt malament, si et fumes un porro tindràs paranoies..."

"Vull que alguna persona m'expliqui què és cert i què no!"

 

OBJECTIUS:

  • Fomentar la presa de responsabilitat sobre la pròpia salut.
  • Facilitar informació sobre els efectes i riscos associats del consum de cànnabis.
  • Ajudar el jovent a prendre decisions saludables evitant la pressió de grup.

 

METODOLOGIA:

La metodologia que es farà servir en la implementació del taller serà la de tallers-xerrades. L’enfocament dels tallers és fonamentalment pràctic i vivencial, per tal de facilitar la participació per part dels i les assistents, alternant la informació/formació teòrica amb la pràctica mitjançant dinàmiques de grup, activitats pedagògiques i jocs de grup.