Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Prevenció del consum de cànnabis - Socialització i normalització?nou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

 

DESCRIPCIÓ:

El taller de cànnabis es planteja com una intervenció per tal d'abordar aquells aspectes preventius del consum de cànnabis propis d'aquestes edats.

A través de dinàmiques participatives de confrontació i role-playing, la proposta pedagògica tracta actituds com la presa de decisions, la responsabilització i la informació relacionada als riscos associats al consum d'aquesta substància.

Es posa especial èmfasi en els riscos de l'ús habitual i les conseqüències d'aquest, avisant també de les disposicions legals a les que s'exposen.

 

OBJECTIUS:

  • Sensibilitzar dels riscos del consum de cànnabis.
  • Diferenciar sobre els diferents models de consum.
  • Afavorir la reflexió crítica entorn la socialització i normalització del cànnabis.
  • Oferir informació sobre quines són les disposicions legals relacionades amb aquesta substància.