Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Prevenció del consum de drogues - !@&_!'')=&nou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Només matí

2 hores
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

 

DESCRIPCIÓ:

"No tenir vergonya, sentir-me bé amb mi mateixa, divertir-me, ser igual que la resta, lligar, riure, tenir ressaca?, ballar, estar despert/a, aixecar-me demà, vomitar?, marejar-me?, no poder dormir?, ratllar-me?, tenir taquicàrdies?, necessitar-ho?, per curiositat, no?, sí?, no provar, com consumir? Informar-me i triar.

 

OBJECTIUS:

  • Fomentar la presa de responsabilitat sobre la pròpia salut.
  • Facilitar informació sobre els efectes i riscos associats al consum i com evitar i disminuir riscos.
  • Reforçar i potenciar habilitats personals i socials davant del consum, dels mites referents a aquests consums i de la pressió de grup.

 

METODOLOGIA:

La metodologia que es farà servir en la implementació del taller serà la de tallers-xerrades. L’enfocament dels tallers és fonamentalment pràctic i vivencial, per tal de facilitar la participació per part dels i les assistents, alternant la informació/formació teòrica amb la pràctica mitjançant dinàmiques de grup, activitats pedagògiques i jocs de grup.