Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Prevenció del consum de drogues - I si no?nou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

 

 

 

DESCRIPCIÓ:

Es tracta d'un taller que basa la intervenció educativa en implicar directament als/les joves per mitjà d'un aprenentatge vivencial i fer-los partícips de tota la dinàmica que es proposa. En tot moment es treballa des de la quotidianitat, des de situacions que poden tenir a veure amb la seva experiència i el seu dia a dia, o el que poden viure en un futur. A partir de la simulació de situacions amb les quals poden trobar-se, se centra en una activitat que afavoreix la reflexió i el debat.

 

OBJECTIUS:

  • Potenciar habilitats socials que ajudin l'alumnat a mantenir una actitud crítica vers el consum de drogues.
  • Desmitificar els estereotips i falses atribucions respecte les drogues i les drogodependències.
  • Dotar a la persona no consumidora d'elements de resistència mitjançant informació i aportació de recursos.
  • Afavorir la reflexió crítica entorn a la socialització i normalització de les drogues exemplificat a través de les substàncies legals.