Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Prevenció del consum de drogues - Reducció de riscos i consum responsablenou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

 

DESCRIPCIÓ:

En aquest taller es descriu el concepte de consum responsable. Es tacta d'una reflexió conjunta sobre dos conceptes claus a l'hora de fer un consm responsable: "el Voler i Saber".

En relació al voler abordem l'importància de voler fer-ho i la capacitat per a fer-ho. Pel que fa al saber, treballarem la prudència i la gestió dels plaers i riscos.

D'altra banda s'ha de tenir en compte, sempre que s'hagi de consumir tres factors indispensables: la SUBSTÀNCIA, la PERSONA i el CONTEXT.

 

OBJECTIUS:

  • Treballar els conceptes de consum responsable, oportunitats i dificultats.
  • Obtenir informació autocrítica, autoestima i límits pel consum responsable.
  • Generar recomanacions de reducció de riscos en el consum de substàncies.