Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Prevenció del consum de tabac - Què ens venen del tabac?nou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

1 hora 30 minuts
A l'escola
Gratuït

IMPORTANT: Per limitació pressupostària, de tots els tallers que sol·liciteu de l'àrea de salut i educació emocional gestionats pel departament de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament d'Igualada, se us en concedirà màxim un per cada grup i línia.

 

DESCRIPCIÓ:

L'educador/a reprodueix situacions properes i quotidianes en les quals l'alumnat s'ha de posicionar respecte al consum de tabac i valorar de forma crítica els condicionants externs que impulsen a fumar. També abordem el consum d'altres dispositius electrònics (vapejadors) i catximbes o shishas.

Es treballa de manera reflexiva els valors i les actituds que responen a les expectatives d'esdevenir persones adultes, posant en dubte algunes creences que poden entrar en contradicció amb aquesta definició prèvia. Es potencia el grau d'assertivitat de l'alumnat així com el seu posicionament envers els interessos dels/de les altres.

 

OBJECTIUS:

  • Dotar a l'alumnat d'informació relacionada amb les característiques de les relacions addictives amb les drogues exemplificant amb el fenomen del tabaquisme.
  • Promoure una mirada crítica sobre els condicionants socials que afavoreixen el consum de tabac.
  • Qüestionar la normalitat del consum en certs entorns socials i treballar la pressió de grup cap al consum.