Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Videojoc: Max i la càpsula del temps. Atrapats al barri del rec.nou

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Altres

45 minuts
A l'escola
Gratuït

Igualada és una ciutat amb un ric passat industrial. Durant segles, les fàbriques tèxtils i les adoberies situades al barri del Rec van ser autèntics motors econòmics del territori, on milers de persones exercien els oficis vinculats a aquestes indústries. En l’actualitat, el barri del Rec d’Igualada és un escenari on conviuen el passat i el present, amb adoberies en actiu i velles fàbriques en desús, i on es barregen patrimoni arquitectònic i vida quotidiana.

En Max i la càpsula del temps. Atrapats al barri del Rec és una activitat interactiva en format videojoc creada pel Museu de la Pell d’Igualada per donar a conèixer la història de la pell, el barri del Rec i la indústria adobera als més joves i d’una manera lúdica.

USUARIS: Joves entre els 12 i els 16 anys, especialment dels cursos de 3r i 4t d’ESO.
REQUISITS TÈCNICS Ordinador, Chromebook o tauleta amb un navegador que suporti HTML (alguns iPad no són compatibles).
El navegador Chrome és la millor opció. La resta de navegadors són compatibles, però poden bloquejar les finestres emergents.
CONTEXT ARGUMENTAL Per culpa d’una avaria, en Max, un viatger del temps, s’ha quedat atrapat amb la seva càpsula entres dues èpoques, el passat i el present, precisament al barri del Rec. Els jugadors i jugadores hauran d’ajudar en Max a tornar a posar en marxa la seva càpsula recarregant sis bateries (6 reptes) amb el “combustible del coneixement” per tal que pugui tornar al futur.
PREPARACIÓ DE LA PARTIDA Cal fer el registre previ. Es juga amb dos equips, que poden ser d’una o més persones -l’equip del passat (principis de segle XX) i l’equip del present (segle XXI)-. És molt important tenir en compte que és un joc col·laboratiu entre els dos equips, on els grups no competeixen, sinó que han de cooperar, parlar i jugar de forma simultània per poder avançar en el joc i assolir conjuntament el mateix objectiu.
Si no estan en el mateix espai, cal que disposin d’un sistema de comunicació en línia (Discord, Skype, Google Hangouts, Jitsi, Zoom, etc.).
DURADA APROXIMADA 30-45 minuts

Més informació, formulari d'inscripció i vídeo de presentació.