Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Visita al Museu del Traginer col.lecció Antoni Ros

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Altres

matins de 9 a 13h, tardes a consultar, dilluns i dimarts tancat

1 hora
C/ Traginers, 5 Igualada 08700
2,50€

VISITA AL MUSEU DEL TRAGINER

El Museu del Traginer-Col·lecció Antoni Ros és un museu ubicat a Igualada que mostra l’ofici de traginer, l’evolució del transport emprant energies de sang i els diferents oficis relacionats, com el baster, el boter, el ferrador o el carreter. El museu acull en total 39 carros i carruatges i unes 2.700 peces provinents en gran part de la col·lecció creada pel seu fundador, Antoni Ros i Vilarrúbias.

L’àmplia representació d’objectes que acumulen els diversos oficis exposats juntament amb la presència dels carros de treball, de servei, carruatges i guarniments fan de la Col·lecció Antoni Ros un museu de les arts i dels oficis aplicats al món del transport a la Catalunya Moderna.

Al museu s’utilitzen diverses eines de caire multisensorial, entre les quals destaquen les maquetes de suport volumètric que reprodueixen a escala ergonòmica les principals modalitats de carros i carruatges.

Això garanteix un millor coneixement dels mateixos per part del públic invident o amb deficiència visual, que pot complementar la seva experiència sensorial amb l’ abast dels originals.