Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Treball i orientació professional

Les professions de futurnovetat

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Horari escolar
1h- 2h
Comarca Anoia
Gratuït
Ho organitza:

Unió Empresarial de l'Anoia (UEA)
Ctra.Manresa 131 - 08700 Igualada
montse@uea.cat
Tel. 938052292
www.uea.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

El programa LES PROFESSIONS DE FUTUR és un projecte ofert per la Unió Empresarial de l'Anoia i dirigit als alumnes de 4t ESO, batxillerat o cicles formatius.

El programa consisteix en oferir xerrades a les escoles a càrrec d' empresàries o directius (voluntaris i voluntàries)  amb l' objectiu d'acostar el món de l'empresa i la realitat empresarial a l'escola, explicar el funcionament de l'empresa, els perfils professionals que es necessiten, les competències requerides i posar els alumnes en context dels sectors econòmics emergents a la Comarca.

Des de la Unió Empresarial també ens adaptem a les necessitats de l'escola en funció del temari que estiguin treballant en aquell moment. És a dir, si estan treballant la part de màrqueting podem contactar amb un expert en màrqueting, per exemple.

Des del projecte les professions de futur també oferim visites guiades a les empreses de la Comarca de qualsevol sector econòmic. Només cal posar-se en contacte amb la UEA i gestionem la visita.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web