Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Salut i educació emocional

Visita a l'hospital de simulació 4d healthnovetat

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Dilluns de 9h a 13h i de 15h a 17h
90 min
4D Health Passeig Verdaguer, 130 08700 Igualada (Barcelona)
Gratuït
Ho organitza:

Centre 4D Health
Passeig Verdaguer, 130 - 08700 Igualada
info@4dhealth.com
Tel. 931316360
www.4dhealth.com

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Vols conèixer les instal·lacions de l'hospital de simulació 4D Health? Què s’hi fa? A qui va dirigit? Què és la simulació?  

 

El 4D Health és un hospital de simulació que es dedica a l'entrenament i formació per a professionals vinculats amb el sector de la salut, que ofereix una ampli ventall de serveis personalitzats adaptats a cada client, i s’hi desenvolupen projectes d’innovació relacionats amb el procés de desenvolupament de productes tecnològics, protocols i processos assistencials.

Té com a objectiu augmentar la seguretat dels pacients a través de la formació i entrenament de totes les persones i institucions vinculades amb el sector de la salut (professionals, cuidadors i pacients).

El 4D Health recrea tot l’entorn d’un hospital amb la màxima fidelitat, i treballa amb professionals assistencials, simuladors molt desenvolupats tecnològicament i una àmplia gama d’actors que representen els pacients.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web