Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Ciència, natura i medi

Gestors de mobilitat

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Horari escolar
1 hora
Centre escolar
52,61 € / GRUP
Ho organitza:

Departament de Medi Ambient Ajuntament d'Igualada
Pl. Ajuntament, 1 - 08700 Igualada
escardog@aj-igualada.net
Tel. 938031950 Ext. 2558

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Activitat adreçada a alumnes del cicle superior de Primària, ESO i Batxillerat.

Objectius: Conèixer el significat del mot mobilitat i el concepte de mobilitat sostenible per tal de compendre els canvis que estan patint i patiran les ciutats els pròxims anys. Així com aprendre les implicacions ambientals que comporta l'elecció d'un o altre sistema de transport.

Conceptes: Mobilitat, mobilitat sostenible, mitjans de mobilitat, vehicle privat, vehicle compartit, transport públic, zona de baixes emissions, zona de vianants, energies renovables.

Contingut: Mitjançant una presentació l'educador/a fa una comparativa entre diversos mitjans de mobilitat (bicicleta, cotxe, autocar...) i posarà l'exemple de dos personatges famosos per valorar els seus hàbits de mobilitat i així entrar en el concepte de mobilitat sostenible.

Pràctica: Els participants hauran d'aplicar canvis en el model de mobilitat dins d'una trama urbana fictícia per tal d'encaminar-ho cap a un model més sostenible.

A càrrec d'Ambiens.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web