Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Altres

Mou-te bé play and learn

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
On line
No hi ha una duració fixada
On line
Gratuït
Ho organitza:

Fundació RACC
Avda. Diagonal, 687 - 08028 Barcelona
racceduca@racceduca.es
Tel. 609732946

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

És un entorn virtual per entendre quins són els aspectes més importants de la mobilitat. A través d’activitats lúdiques, els usuaris/àries seran els protagonistes dels seus desplaçaments, al mateix temps que podran formar part d’una comunitat virtual i compartir jocs amb la xarxa d’amistats.

Mou-te bé Play and Learn és un material totalment dissenyat per nens i nenes d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys, és a dir, alumnes de cicles inicials, mitjà i superior d’Educació Primària, per a desenvolupar a l’escola, en la matèria d’educació per la ciutadania o a les tutories. Cada activitat va acompanyada de la seva guia didàctica per docents o mares i pares, per orientar-los en el seu ús i també per oferir-los activitats alternatives.

Planteja diferents situacions de seguretat viària amb diferents nivells de dificultat. És un joc gratuït que es pot usar tant a l'aula com a casa, de forma col·lectiva o individual.

www.raccmoutb.cat

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web