Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Coneix el que compres - Visita taller -

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
Museu de la Pell
Carrrer, Joan Mercader, 1
08700 Igualada
4,00 € per alumne

Visita
Com a consumidors, sabem com està feta una sabata esportiva? Sabem distingir-ne una de pell d’una que no n’és? Hi ha etiquetes amb símbols de materials, però sabem de què ens informen? Durant aquesta activitat farem una visita al Museu per conèixer les principals propietats d’alguns objectes de pell.


Taller
Coneixerem les qualitats de diversos materials i les seves aplicacions, aprendrem a llegir les etiquetes i pensarem en les implicacions d’una compra a nivell de responsabilitat social, de l'economia circular o de costos ambientals, amb l’objectiu de saber triar millor i ser consumidors responsables. Activitat amb l’assessorament de l' A3 Leather Innovation Center – Campus Universitari d’Igualada – UdL i la col·laboració de la marca esportiva Munich.

Recomanat: Primària cicle superior i secundària primer cicle

Més informació i imatges de l'activitat