Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X

Un món de pell - Visita taller -

< Tornar als resultats
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Etapes i cicles
OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Matí o tarda (horari escolar)

2 hores
Museu de la Pell
Carrer Joan Mercader, 1
08700 Igualada
4,00 € per alumne

Visita
La pell és el primer teixit que l’home utilitzà. Les primeres civilitzacions van inventar sistemes de conservació que l’han fet una matèria primera excel·lent i indispensable al llarg de molts segles per fabricar contenidors i bosses, indumentària i calçat, arreus, mobles, documents i llibres, instruments musicals... per totes les cultures i en totes les èpoques. En aquesta visita descobrireu com ha estat utilitzada al llarg de la història, quins oficis s’hi han relacionat i les propietats físiques que l’han feta tan apta per a tants usos diferents.


Taller 
Coneixerem diferents aspectes de la pell, mitjançant l'observació (de pells amb pèl, tractades amb diferents processos adobants, tintades o acabades imitant pells exòtiques...). Després, confeccionaran un objecte amb pell de vaqueta o adobada al crom, a escollir (clauer, titella de dit, funda de mòbil, punt de llibre, estoreta pel ratolí...) tot tallant, decorant, encolant i cosint el cuir.

Recomanat: Primària cicles mitjà i superior, secundària, batxillerat i mòduls professionals

Més informació i imatges de l'activitat