Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Museu de la Pell

Experiències matemàtiques i taller ''les cúpules de Leonardo''novetat

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Horari lectiu
2 h
Museu de la Pell Carrer Joan Mercader, 1 08700 Igualada
1,70 € per nen/a
Ho organitza:

Museu de la Pell d'Igualada i Comarcal de l'Anoia
Carrer del Dr. Joan Mercader, 1 - 08700 Igualada
masc@aj-igualada.net
Tel. 938046752
www.museupelligualada.cat

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Visita. Desenvolupar les habilitats de pensament matemàtic és l'objectiu de la visita. Es confrontaran els infants amb objectes o situacions atractives que plantegin un seguit de problemes pràctics per resoldre. Es presenten continguts dels següents àmbits: numeració i càlcul, canvi i relacions; espai i forma; mesura; estadística i atzar, en un entorn diferent com és el Museu, fet que potencia el raonament, el pensament lògic i espacial, les diferents estratègies de resolució, les connexions, l'autonomia i iniciativa personal, i la capacitat de descripció, argumentació i justificació.

Taller: "Les cúpules de Leonardo" consisteix en la construcció col·lectiva d'una o més cúpules de 4 a 5 m de diàmetre i aproximadament 1 m d'altura. Al taller es treballa el desenvolupament de la capacitat espacial, la visualització i identificació de patrons geomètrics, les habilitats manuals, el raonament i l'abstracció. S'identifiquen els diferents tipus de polígons, els seus noms i els seus components. 

La dinàmica de construcció col·laborativa permet desenvolupar els objectius de comunicació, treball en equip, coordinació, respecte i col·laboració mútua.

Més informació i imatges de l'activitat

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web