Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Les inscripcions estan tancades, per a més informació useu el formulari de contacte
Ciència, natura i medi

Descobrim els ratpenats

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Horari escolar
1 HORA O 1 HORA I MITJA
Aula del centre escolar
28,50 €/grup classe
Ho organitza:

Departament de Medi Ambient Ajuntament d'Igualada
Pl. Ajuntament, 1 - 08700 Igualada
escardog@aj-igualada.net
Tel. 938031950 Ext. 2558

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Xerrada audiovisual sobre el món dels ratpenats, animals molt desconeguts i envoltats de supersticions, falses creences, i que per contra, ens són molt beneficiosos.

Objectius:

- Conèixer la biologia dels ratpenats: hàbitat, alimentació, costums, hibernació, diversitat d'espècies, evolució, etc. -  Descobrir la seva particular vida, evolució, característiques per volar i per caçar, etc  - Valorar els beneficis que aquest mamífer realitza als humans (control de plagues, mosquits, etc) - Realitzar una acció pràctica i concreta d'ajut a la fauna i a la natura construint refugis - Incentivar una actitud respectuosa envers la fauna, la natura i el medi ambient.

Espècies de ratpenats, evolució i adaptacions, control de plagues, equilibri ecològic, alimentació, millora i protecció de la natura, participació en la conservació de la natura.

Es necessita projector audiovisual i ordinador. Opcionalment, es poden construir caixes/refugi amb els alumnes (1 per cada 4 o 5 participants).

Opcionalment, construcció de caixes refugi, 19 € unitat, una per cada 4 o 5 alumnes.

Ho organitza: Associació Gestió Natural

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web