Usem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències per mitjà del anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per obtenir més informació aquí. X
< Tornar als resultats de cerca
Altres

Aplegajocs

OcNvDsGnFbAbMgJnJl
Horari escolar.
Treball a realitzar durant el curs escolar 2020-2021; el projecte es pot presentar fins el dia 28 de maig de 2021.
A les escoles mateix.
Gratuït
Ho organitza:

Associació Promotora de la Llengua Catalana(APLEC)
Passeig Verdaguer, 49 - 08700 Igualada
aplecaplec@gmail.com
Tel. 665945270
aplecaplec.blogspot.com

Altres activitats d'aquesta organització
Preinscriure places
Infantil
Primària
ESO
Batxi/FP

Descripció de l'activitat

Es tracta de crear un joc en català entre tots, amb l’objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana mitjançant un espai de treball a l’entorn del seu propi joc.

 

L'activitat va adreçada als alumnes de 5è de primària. Cada grup-classe pot presentar un sol projecte. El joc més original, creatiu i amb presentació acurada, s’endurà com a premi una sortida a Caixa Fòrum, Barcelona, i participarà en un dels tallers que s’hi ofereixen.

 

Els premis es lliuraran al Mercat de Lletres, que se celebrarà el setembre del curs següent (2021-22). A l'octubre s'organitzarà una jornada d’intercanvi per tal que les escoles participants a l’activitat puguin gaudir de tots els projectes presentats a l’Aplegajocs i jugar-hi. Si ho desitgen, l’organització contactarà directament amb les escoles interessades en l’activitat per tal d’aclarir qualsevol dubte que tinguin. 

 

Ho organitza l’Associació Promotora de la Llengua Catalana (APLEC), amb la col·laboració de la Ludoteca Sant Miquel i l’Associació Cultural El Pati d’Igualada.

Departament d'Ensenyament

Trinitat, 12
08700  - Igualada
Tel. +34 93 803 19 50

 

Fet a Igualada per Aladetres - Agència web